Iker Casillas si Martina Navratilova deschid Cupa Mondiala 2018! CEREMONIE GRANDIOASA pregatita de rusi

Iker Casillas si Martina Navratilova deschid Cupa Mondiala 2018! CEREMONIE GRANDIOASA pregatita de rusi

Portarul spaniol Iker Casillas va prezenta trofeul Cupei Mondiale la ceremonia de deschidere a turneului final din Rusia care va avea loc joi pe stadionul Lujniki din Moscova (18,00), a informat FIFA.

Casillas, alaturi de modelul rus Natalia Vodionova, vor aduce cupa pe teren cu cateva minute inainte de startul partidei de deschidere, dintre Rusia si Arabia Saudita.

Actualul portar al lui FC Porto, campion mondial cu Spania in 2010, va comenta meciurile de la CM 2018 pentru o televiziune din Mexic.

Actualul trofeu este opera artistului italian Silvio Gazzaniga si reprezinta doua forme umane care sustin globul pamantesc, are 36,5 cm inaltime si cantareste 6,175 kg, din care 4,972 kg reprezinta aur masiv. Baza trofeului are un diametru de 13 cm si contine doua straturi din malachit, lucrarea fiind realizata de manufacturierul italian Bertoni.

La ceremonia de deschidere va fi participa si brazilianul Ronaldo, campion mondial in 2002, in timp ce prezenta legendei Pele este incerta, din cauza unor probleme de sanatate.

Cupa Mondiala de fotbal din Rusia va debuta joi 14 iunie si se va incheia pe 15 iulie, pe acelasi stadion, Lujniki, din Moscova.

Competitia va fi deschisa de partida dintre Rusia, echipa gazda, si Arabia Saudita, de la ora 18,00 (ora Romaniei), in Grupa A.

Programul primei zilei a competitiei:
Joi 14 iunie
17,30 (ora Romaniei): ceremonia de deschidere (Moscova - stadionul Lujniki)
18,00 (ora Romaniei) Rusia - Arabia Saudita, la Moscova (stadionul Lujniki), in Grupa A

VIDEO PROTVPLUS.RO

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies