GALERIE FOTO Răvășitoare! ”Miss Croația” a eclipsat toate braziliencele din tribune

Ivana Knoll croatia - brazilia Miss Croația CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 17:18
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 17:54

Ivana Knoll este una dintre cele mai sexy apariții de la Campionatul Mondial din Qatar. 

Nelipsită de la toate meciurile Croației de la turneul final, ”Miss Croația” a fost prezentă în tribune și pe Education City Stadium, arena pe care se dispută meciul Croația - Brazilia, din sferturile competiției.

Ivana a atras din nou toate privirile și a fost solicitată de fanii prezenți pe stadion pentru fotografii.

Recent, ”Miss Croația” i-a acordat un interviu lui Piers Morgan, ”prietenul” lui Cristiano Ronaldo, după ce a stârnit o adevărată controversă, fiind fotografiată în repetate rânduri de qatarezii din tribune.

Ivana Knoll a spus că nu a primit reacții negative și a fost chiar încântată de faptul că mai mulți fani au vrut să se pozeze alături de ea.

”Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll, în interviul acordat lui Piers Morgan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!