GALERIE FOTO ”Miss Croația”, interviu pentru Piers Morgan! Cum s-a apărat, după ce a stârnit controverse în Qatar

Ivana Knoll Miss Croația Piers Morgan CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 10:21
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 10:21

Ivana Knoll, una dintre cele mai sexy apariții de la Campionatul Mondial și ”Miss Croația”, a stârnit o adevărată controversă.

Printre fanii prezenți la meciurile Croației de la Campionatul Mondial s-au numărat și câțiva qatarezi, surprins în timp ce o fotografiau pe Ivana. 

S-a spus că ținutele acesteia nu se potrivesc cu cele specificii culturii din Qatar, motiv pentru care mai mulți localnici au fotografiat-o pe Miss Croația.

În interviul acordat lui Piers Morgan, ”prietenul” lui Cristiano Ronaldo, Ivana Knoll a spus că nu a primit reacții negative și a fost chiar încântată de faptul că mai mulți fani au vrut să se pozeze alături de ea.

”Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll, în interviul acordat lui Piers Morgan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!