Lionel Messi nationala argentinei qatar 2022 Campionate externe

Cum a comentat Lionel Messi faptul că deține cea mai apreciată postare de pe Instagram

După ce a câștigat Cupa Mondială cu naționala Argentinei, Leo Messi a postat pe rețelele social media poze cu trofeul care au strâns nu mai puțin de 75 milioane de aprecieri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 22:13
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 22:12

Postarea este de departe cea mai apreciată de pe Instagram. În primele 10 minute de la distribuire, Messi a strâns peste 10 milioane de aprecieri!

Cum a comentat Lionel Messi faptul că deține cea mai apreciată postare de pe Instagram

La două luni de la finala Campionatului Mondial din Qatar, ediția 2022, starul argentinian a reacționat cu privire la recordul pe care l-a setat în materie de aprecieri pe Instagram.

„Nici nu mă gândeam la asta, pentru că nu căutam să am cea mai apreciată fotografie. Dar, hei, s-a întâmplat! Asta arată că oamenii au vrut să mă vadă ridicând cupa. 

Cred că fotografia s-a dus către oameni. Adevărul este că am citit foarte puține comentarii. A fost dificil. Am avut milioane de mesaje. A fost o nebunie”, a spus Lionel Messi, potrivit GOAL.

Argentina - Franța 3-3 (4-2 d.l.d.)

Argentina a început fantastic finala Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi a deschis scorul din penalty (minutul 23), iar Di Maria a majorat diferența (minutul 36). Sud-americanii au controlat excepțional partida, până în minutul 80.

Francezii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Kylian Mbappe a redus din diferență. Un singur minut mai târziu, starul lui Paris Saint-Germain a restabilit egalitatea și a trimis meciul în prelungiri.

Lionel Messi a readus-o pe Argentina pe culmile victoriei în minutul 108, dar același Kylian Mbappe a restabilit egalitatea și a ajutat „Cocoșul galic” să ajungă la loteria penalty-urilor.

Acolo, sud-americanii s-au impus catastrofal. 4-2 s-a terminat, după ce Martinez a parat lovitura lui Kingsley Coman, iar Tchouameni a trimis mult pe lângă poartă.

Argentina a devenit, astfel, campioana mondială la turneul final, ediția 2022, din Qatar!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!