Cum a comentat Lionel Messi faptul că deține cea mai apreciată postare de pe Instagram

Lionel Messi nationala argentinei qatar 2022 Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 22:13
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 22:12

După ce a câștigat Cupa Mondială cu naționala Argentinei, Leo Messi a postat pe rețelele social media poze cu trofeul care au strâns nu mai puțin de 75 milioane de aprecieri.

Postarea este de departe cea mai apreciată de pe Instagram. În primele 10 minute de la distribuire, Messi a strâns peste 10 milioane de aprecieri!

Cum a comentat Lionel Messi faptul că deține cea mai apreciată postare de pe Instagram

La două luni de la finala Campionatului Mondial din Qatar, ediția 2022, starul argentinian a reacționat cu privire la recordul pe care l-a setat în materie de aprecieri pe Instagram.

„Nici nu mă gândeam la asta, pentru că nu căutam să am cea mai apreciată fotografie. Dar, hei, s-a întâmplat! Asta arată că oamenii au vrut să mă vadă ridicând cupa. 

Cred că fotografia s-a dus către oameni. Adevărul este că am citit foarte puține comentarii. A fost dificil. Am avut milioane de mesaje. A fost o nebunie”, a spus Lionel Messi, potrivit GOAL.

Argentina - Franța 3-3 (4-2 d.l.d.)

Argentina a început fantastic finala Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi a deschis scorul din penalty (minutul 23), iar Di Maria a majorat diferența (minutul 36). Sud-americanii au controlat excepțional partida, până în minutul 80.

Francezii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Kylian Mbappe a redus din diferență. Un singur minut mai târziu, starul lui Paris Saint-Germain a restabilit egalitatea și a trimis meciul în prelungiri.

Lionel Messi a readus-o pe Argentina pe culmile victoriei în minutul 108, dar același Kylian Mbappe a restabilit egalitatea și a ajutat „Cocoșul galic” să ajungă la loteria penalty-urilor.

Acolo, sud-americanii s-au impus catastrofal. 4-2 s-a terminat, după ce Martinez a parat lovitura lui Kingsley Coman, iar Tchouameni a trimis mult pe lângă poartă.

Argentina a devenit, astfel, campioana mondială la turneul final, ediția 2022, din Qatar!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!