Croatia Cupa Mondiala din Qatar Ivana Knoll CM 2022

GALERIE FOTO Croația se bucură de susținerea unei brunete superbe la Campionatul Mondial din Qatar. Cum arată Ivana Knoll în costum de baie

Croația se numără și ea printre țările care se bucură de susținere din partea unor femei superbe ]n timpul Cupei Mondiale. Luka Modric și coechipierii săi sunt încurajați în turneul din Qatar de Ivana Knoll, o brunetă irezistibilă, care știe cum să atragă atenția.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 08:10
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 10:51

După ce a cunoscut faima în timpul Cupei Mondiale din 2018, Ivana Knoll a renunțat din nou la haine pentru a-și susține țara în ediția de anul acesta. Frumoasa brunetă, în vârstă de 30 de ani a pozat în costume de baie cu modelul drapelului Croației și a zburat în Qatar pentru a-și susține echipa preferată direct din tribune.

Knoll, care s-a născut în Germania înainte de a se muta în Zagreb, capitala nordului Croației, a declarat anterior că iubește fotbalul încă de când era mică. Această pasiune i se datorează tatălui, care o ducea să vadă meciuri în direct.

Iar acum, pe fondul Cupei Mondiale din Qatar, tânăra publică o serie de fotografii din statul arab, direct de pe stadion, încurajându-i pe jucătorii Croatiei și bucurându-i pe cei peste 580.000 de urmăritori cu apariții în ținute spectaculoase.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!