Ciclism

Gestul de MILIOANE al ciclistului Davide Martinelli! Livreaza medicamente pe bicicleta in una din cele mai lovite zone de Covid-19 a Italiei: "A fi util pentru altii nu are pret!"

Ciclistul profesionist Davide Martinelli face voluntariat in perioada crizei de coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 12:34
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 12:38

Davide Martinelli livreaza voluntar medicamente in Lodetto, un sat din zona Bresciei. Sportivul merge pe bicicleta la casele oamenilor cu un rucsac in spate si cu o masca pe fata pentru a le oferi medicamentele de care au nevoie.

"Totul a inceput datorita unui grup de baieti din Lodetto, inclusiv varul meu Stefano. Sunt foarte atasat de Lodetto, o comunitate de putin peste 1500 de persoane, unde din pacate, nu exista farmacie si nici magazin alimentar! In interiorul meu ma gandesc: 'este sansa mea de a ma face util si de a le intoarce favoarea oamenilor care m-au sprijinit mereu de-a lungul anilor.

Am o bicicleta, 2 picioare acum nu prea antrenate si un rucsac, si nimic... Astazi am avut onoarea sa pot merge la farmacie pentru a colecta medicamente pentru un cuplu in varsta.

Sunt cel mai fericit om, ciclismul este frumos, totul este frumos, dar a fi util pentru altii nu are pret", au fost cateva din cuvintele lui Davide Martinelli, potrivit tuttobiciweb.it.

Lodetto este la doar 50 de km distanta de Codongo, orasul din care a pornit criza de Covid-19 in Italia.

Davide Martinelli concureaza pentru echipa Astana si toti sportivii au salariile reduse cu 30% pe perioada pandemiei.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies