Ungaria Bologna Freiburg rolland sallai Campionate externe

Ungaria trăiește un vis! Al treilea transfer ”de poveste”: unde merge fotbalistul care ”decide un meci de unul singur”

După Dominik Szoboszlai la Liverpool și Attila Szalai la Hoffenheim, un alt internațional maghiar este aproape de un transfer spectaculos.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 15:30
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 15:31

Internaționalii maghiari s-au vândut pe sume fabuloase în această vară, la care fotbalul românesc doar visează în ultima perioadă. După două mutări sonore, un alt jucător din naționala Ungariei este aproape de o mutare ”de vis”.

Roland Sallai (26 de ani), extrema dreaptă a celor de la Freiburg, este pe punctul de a se transfera în Serie A! Bologna e gata să ofere nu mai puțin de 13 milioane de euro pentru serviciile sale.

Roland Sallai, aproape de un transfer la Bologna!

Jurnalistul Nicolo Schira scrie că cele două părți sunt în discuții, iar în următoarele zile ar urma să aibă loc o întâlnire decisivă pentru viitorul internaționalului maghiar.

”Este unul dintre jucătorii maghiari care poate decide un meci de unul singur”, spunea legenda Ungariei, Gabor Kiraly, despre Sallai, potrivit hitc.com.

La nivel de seniori, Sallai a evoluat în Ungaria pentru Akademia Puskas, de unde a prins un transfer în Italia, în 2016, la Palermo, sub formă de împrumut. A ajuns apoi la APOEL Nicosia, care a plătit două milioane de euro pentru a-l transfera, iar din 2018 joacă în Germania, la Freiburg, care l-a cumpărat din Cipru pentru 4,5 milioane de euro.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează pe Sallai la 12 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!