Un club s-a retras din campionat dupa ce 10 jucatori au fost infectati cu noul coronavirus! Ce se intampla cu celelalte echipe din competitie

FC Dallas Carlos Vela coronavirus MLS Campionate externe Un club s-a retras din campionat dupa ce 10 jucatori au fost infectati cu noul coronavirus! Ce se intampla cu celelalte echipe din competitie
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2020, 18:24
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2020, 18:28

O echipa de fotbal s-a retras din campionat din cauza noului coronavirus. 

FC Dallas nu va evolua in MLS dupa ce 10 jucatori si un membru din staff au fost depistati pozitiv cu Covid-19. Rezultatele testelor au fost primite dupa ce echipa a facut deplasarea in Florida pentru turneul numit "MLS Is Back", care ar trebui sa inceapa pe 8 iulie. 

Pe langa Dallas, si Nashville SC a fost afectata de noul coronavirus. Acestia au avut 5 cazuri au avut in cadrul clubului, insa nu s-au retras din competitie. 

De teama noului virus si a numarului in crestere de cazuri, jucatorul echipei Los Angeles FC, Carlos Vela, nu va participa la acest turneu. 

Campionatul nord-american de fotbal a fost oprit in martie din cauza pandemiei. Acum, reluarea competitiei se va face in cadrul Disney World, unde fiecare dintre cele 26 de echipe este izolata in cate o bula de protectie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!