Adama Traore Barcelona francisco trincao Wolves Campionate externe

Traore a fost împrumutat la Barcelona, dar poate rămâne definitiv pe Camp Nou! Mutarea plănuită de catalani 

Adama Traore (26 ani) a revenit la Barcelona în această iarnă, sub formă de împrumut.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 18:44
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 18:46

Fotbalistul crescut la academia catalanilor a fost vândut în 2015 la Aston Villa, în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Traore a revenit pe Camp Nou la mai bine de 6 ani și jumătate distanță și a reușit să impresioneze de la primul său meci, având un assist în victoria cu Atletico Madrid, 4-2. 

Barcelona l-a transferat sub formă de împrumut, neavând suma necesară pentru a plăti transferul definitiv, în contextul problemelor financiare de la club, iar contractul este valabil până la finalul sezonului. Cu toate astea, startul său a fost de-a dreptul promițător, iar catalanii s-au arătat încântați de el, astfel că ar putea fi transferat definitiv. 

Mutarea prin care Traore poate rămâne pe Camp Nou 

Conform cotidianului SPORT, ibericul va rămâne pe Camp Nou începând cu luna iunie, în ciuda faptului că a fost transferat sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare. Barcelona a ajuns la un acord cu Wolverhampton prin care niciuna dintre echipe nu va scoate bani din buzunare. 

Astfel, Traore poate rămâne pe Camp Nou, în timp ce Francisco Trincao, fotbalist împrumutat de gruparea blaugrana lui Wolves, rămâne în Premier League. Ambii fotbaliști au opțiuni de cumpărare incluse în contract, iar operațiunea, realizată de Jorge Mendes, agentul fotbaliștilor, a fost deja aprobată de ambele echipe. 

Barcelona l-a transferat pe portughez de la SC Braga în august 2020, plătind 21 de milioane de euro pe el, plus Abel Ruiz, jucător cotat la 9 milioane de euro, care nu intra în planurile oficialilor de pe Camp Nou. 

Un an mai târziu, Barcelona îl împrumuta la Wolves, după un sezon slab făcut de fotbalistul portughez în tricoul catalanilor. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!