Romanul Antal, pe 10 in clasamentul pentru Gheata de Aur! Doar doi jucatori din TOP campionate ii sunt egali, in timp ce Messi si Ronaldo nu sunt nici intre primii 25

Gheata de Aur Krzysztof Piatek liviu antal Mbappe Campionate externe Romanul Antal, pe 10 in clasamentul pentru Gheata de Aur! Doar doi jucatori din TOP campionate sunt langa el, in timp ce Messi si Ronaldo nu sunt nici intre primii 25
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Octombrie 2018, 18:23
Data actualizarii: Luni 22 Octombrie 2018, 18:35

Doar doi jucatori din top 5 cele mai puternice campionate ale Europei au patruns pana acum intre primii candidati pentru Gheata de Aur.

Kylian Mbappe si Krzysztof Piatek sunt singurii jucatori din TOP 5 campionate care si-au facut loc intre primii 10 jucatori din clasamentul pentru Gheata de Aur. Ei au jucat, insa, abia cate 6, respectiv 8 partide in campionatele lor.

In acest moment, topul pentru Gheata de Aur este dominat de jucatori din campionate precum cele ale Suediei, Estoniei si Lituaniei, care se disputa dupa sistemul primavara-toamna. Ei sunt pe final de sezon si au marcat chiar si 29 de goluri - cum este cazul brazilianului Liliu, de la Nomme Kalju.

Liviu Antal, cu 18 goluri in Lituania pentru Zalgiris Vilnius, se afla pe locul 10 al clasamentului, la egalitate cu Mbappe si Piatek, care au marcat cate 9 in Serie A si Ligue 1.

Cum campionatul Lituaniei este mult mai slab cotat, un gol acolo valoreaza un punct in clasamentul pentru Gheata de Aur. Pe de alta parte, un gol in Serie A ori Ligue 1 valoreaza cate doua puncte.

TOP 10 pentru Gheata de Aur in acest moment

1. Liliu - 29 goluri pentru Nomme Kalju (Estonia)
2. Paulinho - 19 goluri pentru Hacken (Suedia)
3. Patick Hoban - 27 goluri pentru Dundalk (Irlanda)
4. Zakaria Beglarishvili - 26 goluri pentru Flora Tallinn (Estonia)
5. Roman Debelko - 25 goluri pentru Levadia Tallinn (Estonia)
6. Linus Hallenius - 14 goluri pentru Sundsvall (Suedia)
7. Klauss - 20 goluri pentru Helsinki (Finlanda)
8. Mbappe - 9 goluri pentru PSG (Franta)
9. Krzysztof Piatek - 9 goluri pentru Genoa (Italia)
10. Liviu Antal - 18 goluri pentru Zalgiris Vilnius (Lituania)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!