Cristiano Ronaldo Dolores Aveiro Georgina Rodriguez Campionate externe

Probleme in paradis pentru Cristiano Ronaldo?! Mama starului i-a dat UNFOLLOW iubitei sale, Georgina. Femeia a explicat motivul

Relatia dintre mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro si iubita acestuia, Georgina Rodriguez nu ar fi tocmai cea mai buna. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2020, 17:43
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2020, 17:45

Nu este prima data cand se speculeaza ca cele doua nu au o relatie buna, iar persoane apropiate lor sustin aceeasi idee. Relatia lor ar fi atat de rea, incat cuplul a trebuit sa se mute intr-o vila luxoasa la 30 de km de casa mamei lui Ronaldo, dupa cum scrie presa locala din Portugalia. 

Pentru a sustine aceasta idee, fanii de pe retelele de socializare au luat foc atunci cand au descoperit ca Dolores Aveiro a incetat sa o urmareasca pe Instagram pe Georgina. 

Femeia a explicat pe contul sau cum a stat situatia si de ce i-a dat unfollow norei sale. 

"Dragii mei urmaritori, daca nu mai urmaresc pe cineva cu care am relatie directa, sa va surprinda, pentru ca nu a fost cu intentie. Dupa cum stiti, contul meu de Instagram este folosit intr-un mod superficial, nu inteleg nimic din cum se foloseste. Daca nu o mai urmaresc pe nora mea sau alte persoane, este din neglijenta, am apasat un buton fara sa vreau. 

Nu mai inventati povesti, nu mai intoarceti pe toate partile totul. Oameni fraieri, la varsta mea stiu mai bine, insa nu stiu sa folosesc Instagram. Acest text este scris de fata mea, nu stiu sa fac nici story-uri. Stiu doar sa public fotografii, sa va citesc comentariile si nu sunt cele mai frumoase. Sper ca sunteti bine si fericiti", a scris Dolores Aveiro pe Instagram. 

Desi postarea a fost facuta in urma cu o zi, mama lui Cristiano Ronaldo nu a inceput sa o urmareasca din nou pe Georgina, semn ca zvonurile aparute ar putea fi reale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!