Prima declaratie a noului BOSS de la Barcelona! Tata Martino a vorbit in premiera despre Barca: "Cred ca sunt PERFECT pentru echipa"

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iulie 2013, 21:15

	Prima declaratie a noului BOSS de la Barcelona! Tata Martino a vorbit in premiera despre Barca: "Cred ca sunt PERFECT pentru echipa"

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Noul antrenor al Barcelonei, Gerardo Martino, a sustinut prima sa conferinta de presa dupa ce a acceptat oferta de a prelua Barcelona, acesta declarandu-se extrem de incancatat de oportunitatea ivita.

"Sunt foarte incantat, trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la o astfel de oferta. Este o sansa uriasa. Barcelona are traditie, un stil de joc incredibil, dar sunt sigur ca si eu, si stafful meu, ne incadram perfect.

Probabil ca oficialii barcei s-au consultat si cu Messi, nu stiu, dar mi se pare normal. este o decizie importanta, dar toata lumea din Argentina este alaturi de mine. orice antrenor din lume si-ar dori sa pregateasca un jucator ca Messi", a spus Gerardo Martino.

In varsta de 50 de ani, Gerardo Martino a antrenat in ultimul sezon pe Newell's Old Boys, de-a lungul carierei sale trecand si pe la cateva echipe din Paraguay, inclusiv pe la carma selectionatei micutei tari.

România este vicecampioană europeană la inflație. Cu cât s-a scumpit mâncarea la români
BRAT