"Platesc oricat! Aduceti-mi cainele inapoi!" Apelul disperat al unui jucator care a castigat UEFA Champions League

uefa champions league Daniel Sturridge Liverpool Campionate externe "Platesc oricat! Aduceti-mi cainele inapoi!" Apelul disperat al unui jucator care a castigat UEFA Champions League
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2019, 17:14
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2019, 17:17

Hotii i-au intrat in casa si i-au furat cainele!

Fostul atacant al celor de la Liverpool, Daniel Sturridge, a fost victima unor hoti care i-au spart casa din Los Angeles. Nu i-au furat bijuterii sau bani, ci cainele! Atacantul de 29 de ani, cel care s-a despartit de Liverpool in aceasta vara dupa ce a castigat UEFA Champions League, a lansat un apel disperat pe retelele de socializare.

Sturridge a postat un clip in care arata cum hotii i-au spart usa si au lasat dezastru in urma. "Ascultati-ma, cineva mi-a intrat in casa din LA, mi-a luat cainele din casa. Oricine stie cine mi-a spart casa, platesc oricat. Sunteti nebuni? Cum sa intrati in casa unui om si sa-i luati cainele? Indiferent cine imi aduce cainele, dau 20.000 de dolari pe loc. 30.000 de dolari. Nu conteaza.

  • Platesc oricat! Aduceti-mi cainele inapoi! Apelul disperat al unui jucator care a castigat UEFA Champions League

Aduceti-mi cainele acasa, oricum ma voi muta de aici. Nu imi pasa de locul asta. Vreau doar cainele adus inainte sa ma mut. Imi vreau cainele inapoi si platesc oricat. 20-30.000, nu conteaza. Oricum nu veti primi mai mult de atat. Daca ofera cineva mai mult de atat, contactati-ma si voi plati mai mult. Imi vreau cainele acasa" a fost mesajul lui Sturridge.

Acesta a postat apoi mai multe imagini cu cainele care i-a fost furat din casa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somebody stole my dog. I’ll pay anything. I want him back.

A post shared by Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge) on

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!