Leo Messi Paris Saint-Germain PSG Campionate externe

NEWS ALERT Leo Messi a rupt tăcerea după ce a fost suspendat de Paris Saint-Germain! Clipul postat de campionul mondial 

Lionel Messi (35 ani) a postat un clip pe rețelele sociale în care adresa scandalul care a ținut prima pagină a ziarelor în ultimele zile. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 05 Mai 2023, 18:41
Data actualizarii: Vineri 05 Mai 2023, 18:45

Suspendat de Paris Saint-Germain după ce a plecat în Arabia Saudită fără să aibă acordul clubului, Leo Messi a postat un clip în care a vorbit despre scandalul izbucnit. Superstarul argentinian și-a prezentat scuzele față de coechipierii săi și față de PSG pentru excursia făcută. 

Ce a spus Leo Messi după suspendarea primită 

În clipul pe care l-a postat, Leo Messi a precizat că nu știa că nu va mai exista o zi liberă după meci, motiv pentru care a ales să plece în Arabia Saudită. Argentinianul a explicat și că amânase deja plecarea în Arabia de câteva ori, astfel că nu ar fi putut să facă acest lucru și de această dată și a încheiat prezentându-și, din nou, scuzele față de club. 

„Voiam să fac acest clip după tot ceea ce s-a întâmplat, înainte de toate vreau să îmi prezint scuzele în fața coechipierilor mei, clubului. Sincer, am crezut că vom avea o zi liberă după meci, așa cum s-a întâmplat și în săptămâna precedentă. 

Aveam călătoria organizată și nu o puteam anula, pentru că am mai amânat-o înainte. Îmi prezint scuzele pentru ceea ce am făcut, aștept ca clubul să decidă ce se va întâmpla în cazul meu”, a declarat Leo Messi în clipul postat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!