Mario Felgueiras CFR Cluj Konyaspor Pacos Ferreira Campionate externe

Decaderea goalkeeperului care a inchis poarta CFR-ului pe Old Trafford. Ce se intampla cu Mario Felgueiras la doi ani de la plecarea din Liga I

Unul dintre cei mai buni portari care au trecut in ultimul deceniu prin Liga I, portughezul Mario Felgueiras merge pe 31 de ani. Acesta traverseaza, insa, o perioada dificila in cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2017, 20:49
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2017, 20:55

Unul dintre eroii CFR-ului pe Old Trafford, in victoria istorica impotriva lui Manchester United, Felgueiras este acum o umbra a portarului de atunci.

Ajuns la 30 de ani, Felgueiras a aparat doar in 7 partide de la plecarea din Romania, care s-a produs in vara lui 2015!

Fotbalist la care si Steaua visa pe cand acesta apara buturile CFR-ului, Felgueiras a ales in 2015 Konyaspor, insa nu a bifat nici macar un minut pentru formatia turca intr-un sezon.

Din 2016, acesta a sperat la o relansare a carierei de titular la Pacos de Ferreira, in tara natala, insa nici acolo nu a avut prea mult noroc. Acesta a aparat in doar 7 partide, fiind rezerva unui brazilian de 33 de ani.

Felgueiras va incepe si noul sezon ca rezerva a lui Rafael Defendi, la Pacos.

Pentru CFR, Felgueiras a aparat in peste 100 de meciuri in toate competitiile, cea mai de succes perioada fiind sezonul 2012/13.

Modifică setările cookies