Leo Messi Inter Miami Sergio Aguero Campionate externe Leo Messi

Cum a reacționat Leo Messi, când a văzut că Inter Miami e pe ultimul loc în MLS

Leo Messi (35 de ani) a plecat de la PSG și va juca la Inter Miami, în Statele Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 20:57
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 20:57

Barcelona a sperat într-o revenire a starului sud-american pe Camp Nou, iar Al-Hilal a vrut să-l convingă pe Messi să joace în Arabia Saudită cu un contract fabulos, de aproape un miliard de euro pentru două sezoane.

Inter Miami este ultima în MLS!

Messi a spus ”pas” arabilor, dar și clubului său de suflet, și a acceptat oferta lui David Beckham de a juca la Inter Miami

În Major League Soccer, echipa lui Beckham este ultima în clasament, cu 15 puncte în 16 meciuri și cinci înfrângeri consecutive. Prietenul Sergio Aguero i-a trimis lui Messi o poză cu clasamentul și a dezvăluit ce reacție a avut campionul mondial.

„Am vorbit ieri cu Messi. I-am trimis un mesaj cu o captură a clasamentului Conferinței de Est și i-am spus: Echipa ta e în spate! Trebuie să ajungi pe locurile 8-9!”, a spus Aguero, la ESPN.

„Trebuie să ajungem în play-off!”, a fost reacția lui Messi.

Ce a răspuns Leo Messi când a fost întrebat dacă ar fi jucat gratis la FC Barcelona

Zilele trecute s-a scris și că Leo Messi și-ar fi arătat disponibilitatea pentru a juca gratis la FC Barcelona, iar în interviul acordat miercuri seară pentru Mundo Deportivo acesta a fost întrebat despre aspectul precizat și a oferit un răspuns clar. 

„Adevărul e că partea economică nu a fost niciodată o problemă pentru mine și nici un obstacol. Niciodată nu am ajuns acum să vorbim despre contract. S-a vorbit despre o propunere, însă nu a existat una formală, scrisă, semnată, pentru că nu a fost nimic și nu știam dacă se poate face sau nu.

A existat intenția, însă nu puteam înainta cu nimic, nu am vorbit nici de bani. Dacă ar fi fost o chestiune de bani m-aș fi dus în Arabia sau în altă parte. Mi se păreau mulți bani și adevărul este că decizia are legătură cu alte lucruri, nu cu banii”, a declarat Leo Messi.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!