Ce lovitura! Victorie fantastica a lui Deontay Wilder: si-a PULVERIZAT adversarul cu un singur pumn in prima runda! Mesaj catre Anthony Joshua

Anthony Joshua Box categoria grea Deontay Wilder Tyson Fury Box Ce lovitura! Victorie fantastica a lui Deontay Wilder: si-a PULVERIZAT adversarul cu un singur pumn in prima runda! Mesaj catre Anthony Joshua
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2019, 10:11
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2019, 10:16

Deontay Wilder a avut nevoie de doar 2 minute pentru a-si apara titlul WBC la categoria grea.

Deontay Wilder a obtinut o noua victorie fantastica in gala ce a avut loc la Brooklyn sambata seara si ramane neinvins dupa 42 de lupte! Wilder este gata sa se puna cu ceilalti 2 colosi neinvinsi de la categoria grea, Anthony Joshua si Tyson Fury. Cu cel de-al doilea s-a luptat deja, insa lupta n-a avut castigator.

Wilder l-a desfiintat sambata seara pe Dominic Breazeale, aflat la a 2-a infrangere din cariera dupa cea contra lui Joshua. "Nici nu am simtit lovitura. Mainile mele sunt letale!" a spus Wilder dupa meci despre lovitura care a incheiat socotelile cu 41 de secunde inainte de finalul primei runde.

Wilder a dominat startul de meci si parea sa se indrepte spre o victorie cu 10-9 in prima runda cand a venit un croseu fantastic care l-a trimis la podea pe Breazeale. Victoria categorica a lui Wilder reprezinta un mesaj pentru detinatorul celorlalte 3 centuri, Anthony Joshua.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!