AUTOVOT 2016 BMW Mercedes AUTOVOT 2016

Mercedes vs. BMW astazi in Autovot 2016: GLC se lupta cu X1 pentru calificare

Lupta umar la umar in segmentul SUV-urilor compacte premium. Timp de 24 de ore, Mercedes GLC se va bate pentru voturile voastre cu BMW X1. Doar unul va merge mai departe in competitie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2016, 14:12
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2016, 14:15

Editia 2016 a competitiei Autovot continua astazi cu o serie de dueluri foarte interesante atat in zona Masinilor Premium, cat si la categoria Masini Accesibile. Cea mai tare lupta pentru calificare se da intre doua SUV-uri compacte premium care se bat si in viata reala pentru suprematie in acelasi segment. Este vorba de Mercedes GLC si de BMW X1. In zona Masini Accesibile, citadina Suzuki Celerio incearca sa scoata din competitie un familist convins: noul Ford S-Max.

AUTOVOT 2016: Tabloul complet al duelurilor

Competitia din acest an va este prezentata de Golden Brau si Goodyear, sponsorii principali ai Autovot 2016.

Categoria Masini Premium: Mercedes GLC vs. BMW X1

Pentru ca natura unui tablou de competitie inspirat din competitiile eliminatorii este una arbitrara, se intampla rar in Autovot ca doua modele importante care se lupta in acelasi segment de piata sa se intalneasca fata in fata inca din turul 1 al competitiei. Si totusi, se intampla astazi: noul Mercedes GLC (fost GLK) incearca sa-l scoata de pe trasa spre BMW X1. Ambele modele au primit generatii noi in cursul anului trecut, iar votul publicului ne va arata care dintre aceste doua modele va avea culoar spre turul al doilea al competitiei.

VOTEAZA AICI la categoria Masini Premium.

Categoria Masini Accesibile: Suzuki Celerio vs. Ford S-Max

In zona masinilor accesibile, Autovot 2016 programeaza astazi un duel care pare inegal la prima vedere. Asta pentru ca cele doua modele nu au nicio legatura intre ele: Suzuki Celerio este cea mai noua propunere a marcii japoneze in zona modelelor de oras, in timp ce Ford S-Max este unul dintre monovolumele de familie foarte bine vazute pe un segment al pietei aflat insa in scadere in ultimii ani. In competitia popularitatii, insa, duelul de astpzi ne va arata care dintre cele doua modele va avea sanse mai mari spre marea finala.

VOTEAZA AICI la categoria Masini Accesibile.

Cateva sfaturi din Ghidul bunelor maniere la volan:

ü    Nu urca niciodata la volan dupa ce ai consumat bauturi alcoolice! Nu intamplator, limita legala a alcoolemiei unui sofer este de 0,0%. Cand vrei sa ramai in control, alege Golden Brau 0.0% alcool.

ü    Stiai ca: responsabilitatea pentru folosirea centurii de siguranta in cazul tuturor pasagerilor unei masini apartine in totalitate soferului? Daca transporti 3 pasageri fara centura, vei primi amenda si puncte de penalizare pentru fiecare dintre ei.

ü   Stiai ca folosirea corecta a sistemului ABS presupune apasarea constanta, pana la capat, a pedalei de frana?

 

 

Modifică setările cookies