FOTO Vești proaste pentru Tottenham! Colegul lui Radu Drăgușin va lipsi tot restul sezonului

radu dragusin destiny udogie Premier League Tottenham Anglia
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 15:58
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 16:01

O veste proastă o străpunge pe Tottenham în lupta lor pentru un loc în primele patru clasate din Premier League.

Fundașul lateral al londonezilor, Destiny Udogie, în vârstă de 21 de ani, va fi indisponibil pentru restul sezonului din cauza unei accidentări la cvadricepsul stâng, care a necesitat o intervenție chirurgicală. 

Clubul a confirmat printr-un comunicat că Udogie va continua reabilitarea cu personalul medical și se așteaptă să se alăture din nou echipei în timpul pre-sezonului.

Această accidentare vine într-un moment critic pentru Tottenham, care încearcă să se claseze între primele patru formații din Premier League pentru a obține un loc în Champions League.

Cu un meci important împotriva rivalilor de la Arsenal pe 28 aprilie, absența lui Udogie va fi resimțită în apărarea echipei.

Comunicatul clubului

"Putem confirma că Destiny Udogie a suferit o intervenție chirurgicală la cvadricepsul stâng, după ce s-a accidentat la antrenamente, în începutul acestei săptămâni.

"Fundașul își va continua reabilitarea cu personalul nostru medical și se așteaptă să se alăture din nou echipei în timpul pre-sezonului

Suntem toți alături de tine, Destiny!", a precizat clubul într-un comunicat postat pe rețelele sociale.

Udogie a publicat o postare pe pagina sa oficială de Instagram cu el întins pe un pat de spital, alături de un mesaj petru suporteri.

"O accidentare mi-a încheiat sezonul mai devreme. Asta nu mă face să uit cât de recunoscător sunt față de fiecare persoană care m-a susținut în acest an", a scris fundașul.

Lovitură uriașă pentr club și țară

Udogie a avut un sezon solid, cu 30 de apariții pentru Spurs, marcând două goluri și oferind trei pase decisive.

De asemenea, el a fost selecționat de trei ori în naționala Italiei, iar accidentarea sa ar putea avea un impact asupra planurilor Italiei pentru viitoarele competiții internaționale, inclusiv EURO 2024.

  • Cota de piață a lui Destiny Udogie este estimată la 45 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Clasament Premier League

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!