Transferul carierei pentru perla Ungariei! Liverpool a început negocierile

Dominik Szoboszlai Liverpool RB Leipzig Ungaria Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 16:39
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 16:38

Dominik Szoboszlai (22 de ani), mijlocașul ofensiv al lui RB Leipzig, ar fi aproape de un transfer în Premier League, la Liverpool.

Deși Newcastle a insistat în ultima vreme pentru transferul lui Szoboszlai, Liverpool ar fi intrat pe fir și încearcă să obțină semnătura mijlocașului maghiar, care are o clauză de reziliere în valoare de 70 de milioane de euro la RB Leipzig.

Liverpool vrea să îl transfere pe Dominik Szoboszlai

Oficialii lui Liverpool s-au întâlnit deja cu reprezentanții lui Szoboszlai în această săptămână pentru a negocia un transfer pe Anfield, anunță The Athletic

Totuși, probleme ar putea apărea între cluburi, având în vedere suma majoră solicitată de RB Leipzig. Jurnalistul Fabrizio Romano susține că respectiva clauză de reziliere a lui Szoboszlai, în valoare de 70 de milioane de euro, expiră pe 30 iunie.

"Szoboszlai este ultima variantă de mijlocaș ofensiv luată în calcul de Liverpool. El se potrivește profilului căutat de club în această fereastră de mercato, după ce anterior a fost dorit Mason Mount", scrie The Athletic.

Rămâne de văzut acum dacă Liverpool și RB Leipzig vor ajunge la un acord pentru transferul lui Szoboszlai. În cazul în care mutarea va pica, formația din Premier League ar mai avea pe listă alți doi mijlocași - pe francezul Khephren Thuram (22 de ani), de la Nice, și pe belgianul Romeo Lavia (19 ani), de la Southampton, care evoluează mai degrabă la închidere.

Dominik Szoboszlai este cel mai bine cotat jucător maghiar. Mijlocașul joacă la RB Leipzig din ianuarie 2021, când a fost cumpărat de la Salzburg pentru 22 de milioane de euro. În ultimul sezon, maghiarul a marcat 10 goluri și a oferit 13 pase decisive în cele 46 de meciuri disptuate pentru clubul din Bundesliga.

Szoboszlai este și căpitanul naționalei Ungariei, acolo unde a strâns până în prezent 32 de meciuri și 7 goluri.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a fotbalistului din Ungaria, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!