Liverpool Columbia luis diaz Anglia

Reacția lui Liverpool, după ce părinții lui Luis Diaz au fost răpiți în Columbia

Fotbalistul „cormoranilor” trece printr-un moment delicat în acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 13:46
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 13:45

Părinții lui Luis Diaz, Luis Manuel Diaz și Clienis Marulanda, au fost răpiți sâmbătă seară în timp ce mergeau spre locuința lor din Los Olivos, Barrancas.

Reacția lui Liverpool, după ce părinții lui Luis Diaz au fost răpiți în Columbia

Publicația GOAL a punctat faptul că sunt două versiuni prin care părinții vedetei „cormoranilor” au fost răpiți: fie motocicliști înarmați le-au interceptat mașina și i-au răpit, fie părinții lui Diaz au fost răpiți în momentul în care se uitau la un meci.

  • Liverpool a emis un comunicat pe site-ul oficial al clubului în care confirmat situația prin care trece familia superstarului de pe Anfield

„Sperăm că problema se rezolvă în siguranță și cât mai curând posibil. Între timp, bunăstarea jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată”, se arată în comunicatul emis de formația dirijată de Jurgen Klopp.

Poliția și armata au pornit căutările pentru a-i găsi pe părinții lui Luis Diaz. GOAL a mai relatat că mama jucătorului a fost găsită, însă nici urmă de tatăl lui Luis Diaz pentru moment.

„Luis Diaz ar fi trebuit să fie în formula de start a lui Liveprool în meciul de duminică din Premier Leageu cu Nottingham Forest. Dar având în vedere că tatăl său încă e în mâna răufăcătorilor, fotbalistul ar putea absenta de la joc”, au mai scris jurnaliștii englezi.

Cifrele lui Luis Diaz

Luis Diaz a ajuns la Liverpool în ianuarie 2022. Cotat la 75 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, columbianul mai are contract cu „cormoranii” până la finele sezonului 2026/27.

Liverpool l-a achiziționat pe Luis Diaz de la FC Porto penru 47 de milioane de euro, moment în care Transfermarkt îl evalua pe starul columbian la doar 40 de milioane de euro.

Luis Diaz a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Barranquilla FC, Junior FC, FC Porto, care l-a adus în Europa în 2019 pentru 7.22 milioane de euro, și Liverpool.

  • FC Porto: 125 meciuri jucate, 41 goluri înscrise, 19 assist-uri
  • Junior FC: 106 meciuri jucate, 20 goluri înscrise, 9 assist-uri
  • Liverpool: 58 meciuri jucate, 14 goluri înscrise, 9 assist-uri
  • Barranquilla FC: 42 meciuri jucate, 3 goluri înscrise, 1 assist
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!