Anglia

VIDEO Momente incredibile în Premier League! Un fan s-a legat de bara porții în timpul meciului: "N-am văzut niciodată așa ceva"

Momente fără precedent în Premier League, la meciul Everton - Newcastle, o restanță din etapa cu numărul 20 a campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 22:57
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 23:15

Partida a fost întreruptă în minutul 48, la scorul de 0-0, după ce un suporter a pătruns pe teren și s-a legat de bara porții lui Asmir Begovic.

Un fan s-a legat de bara porții la meciul Everton - Newcastle

Mai mulți stewarzi au intrat pe teren și au încercat să taie obiectul de tipul unui fermoar cu care fanul s-a legat de stâlpul porții.

După aproximativ șapte minute, forțele de ordine au reușit să îl elibereze pe suporter cu ajutorul unor clești și l-au scos în afara stadionul, în ciuda faptului că bărbatul s-a împotrivit.

Din primele informații, se pare că a fost vorba de un protest al fanului care a intrat pe teren.

"Nu am văzut niciodată așa ceva la un meci. Nu îmi dau seama cum a reușit să se lege atât de repede de bara porții. Acei clești supradimensionați folosiți au făcut și mai bizară situația.

E clar că persoana implicată nu a primit prea multă simpatie din partea publicului. Extraordinar!", a spus Alistair Magowan, reporter BBC prezent pe Goodison Park.

Modifică setările cookies