"Mario, risti sa te trezesti batran si uitat! Nu strica acest moment!" Mesajul primit de Balotelli dupa ce a ajuns la Liverpool

"Mario, risti sa te trezesti batran si uitat! Nu strica acest moment!" Mesajul primit de Balotelli dupa ce a ajuns la Liverpool

Mario Balotelli va semna in scurt timp cu Liverpool, iar unul dintre marii antrenori ai Italiei ii transmite ca asta ar putea fi ultimul tren important din cariera starului italian.

Un talent urias care risca sa dispara din cauza comportamentului sau. Asta este Balotelli. Plange ca un copil pe teren, gafeaza, se prosteste, nu se gandeste la responsabilitati si cauta vinovati acolo unde el este de fapt singur.

SuperMario e unul dintre putinii jucatori ai lumii care se pot lauda ca pana la 24 de ani au jucat la Inter, Manchester City, Milan si la campionatele mondiale si Europene alaturi de Italia. In curand va semna cu Liverpool, iar Trapattoni are un mesaj emotionant pentru atacantul italian:

"Mario ma uimeste din punct de vedere uman. Cand vezi un baiat ca el ca plange, stii ca are ce ii trebuie inauntru. Un antrenor nu ar trebui niciodata sa inceteze sa vorbeasca cu un fotbalist care are suflet sensibil. Este esential pentru un antrenor sa isi poata controla un jucator precum este el intr-un grup."

"Un mesaj pentru Mario? Draga Mario, aminteste-ti ca traiesti pe un cal pe care nu il poti controla. Ai clasa, entuziasme, putere. Nu strica acest moment al vietii tale. Cariera unui fotbalist este scurta, iar trenul nu asteapta mult in gara. O sansa, doua trei... nu ai multe. Apoi o sa te trezesti batran si uitat. "

"Agentul sau are responsabilitatea sa-l ajute. Nu este al meu sa am grija de el. Agentul trebuie sa ii apere latura umana, sa ii explice ce greseli face chiar daca risca sa-l piarda. Minele exploatate gresit se consuma repede.", a declarat Trapattoni in Gazzetta dello Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies