Manchester United a plătit 85 de milioane de euro pentru el, dar nici măcar nu mai joacă: ”De asta nu l-am luat”

Manchester United Erik ten Hag Jadon Sancho Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2023, 17:15
Data actualizarii: Luni 04 Septembrie 2023, 17:16

Manchester United a pierdut dramatic meciul cu Arsenal, scor 1-3, după ce a primit două goluri în prelungirile partidei.

După meci, antrenorul Erik ten Hag a fost întrebat despre situația lui Jadon Sancho (23 de ani), atacantul care nu a fost inclus în lot pentru partida de pe Emirates Stadium.

Erik ten Hag: ”Jadon Sancho? De asta nu a fost selectat”

Englezul a fost transferat de Manchester United în 2021 de la Borussia Dortmund pentru 85 de milioane de euro, iar acum a evoluat în trei meciuri din postura de rezervă în Premier League.

Întrebat despre situația lui Sancho, antrenorul olandez s-a limitat să spună că extrema stângă nu s-a ridicat la un nivel bun la antrenamentele echipei.

„Jadon Sancho? Pe baza performanțelor de la antrenamente, nu l-am selectat. Trebuie să fii la un anumit nivel în fiecare zi la Manchester United. De asta nu a fost selectat pentru acest meci”, a spus Erik ten Hag.

În perioada junioratului, Sancho a evoluat pentru Watford și Manchester City, iar în 2017 a ajuns la Borussia Dortmund pentru 20,5 milioane de euro. United l-a transferat pentru o sumă impresionantă, dar evoluțiile sale nu au fost pe măsura așteptărilor pe Old Trafford.

Și cota sa de piață a scăzut în ultima perioadă. Dacă în 2020 a fost evaluat la 130 de milioane de euro, Sancho are acum o valoare de piață de 45 de milioane de euro.

  • Englezul a semnat cu Manchester United un contract valabil până în 2026.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!