Liverpool a rezolvat primul transfer al verii! 70 de milioane de euro și contract până în 2028

Liverpool Alexis Mac Allister Brighton Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iunie 2023, 14:31
Data actualizarii: Luni 05 Iunie 2023, 14:32

Alexis Mac Allister (24 de ani) va fi primul transfer al lui Liverpool în perioada de mercato din vară.

”Cormoranii” au nevoie de întăriri după ce au pierdut patru jucători în această vară. Roberto Firmino, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain și James Milner au plecat de pe Anfield, în timp ce Arthur, împrumutat de la Juventus, se va întoarce la gruparea torineză.

Liverpool a rezolvat primul transfer al verii!

După un sezon dezamăgitor, în care a ratat Liga Campionilor, Liverpool s-a mișcat repede și a rezolvat transferul lui Mac Allister de la Brighton. 

Argentinianul a semnat un contract valabil pânăî în 2028, iar ”cormoranii” vor plăti aproximativ 70 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Este de așteptat ca, în următoarele zile, sud-americanul să facă vizita medicală și să semneze cu noua sa echipă.

Alexis Mac Allister e cotat la 42 milioane de euro și va fi un element cheie în perioada de mercato de vară pentru Liverpool. „Cormoranii” au mare nevoie de intăriri în compartimentul median, iar mijlocașul central argentinian ar putea fi omul potrivit, la momentul potrivit pentru trupa din Merseyside.

Cât o costă pe Liverpool ratarea calificării în sezonul viitor din Champions League! Implicații financiare majore

Manchester City, Arsenal, Newcastle și Manchester United și-au asigurat biletele pentru grupele Champions League, în timp ce Liverpool ratează principala competiție europeană după șapte sezoane consecutive. 

În aceste condiții, formația antrenată de Jurgen Klopp ar urma să aibă pierderi de peste 50 milioane lire sterline, potrivit estimărilor făcute de publicația The Mirror. Liverpool va juca în sezonul următor de UEFA Europa League, alături de Brighton, una dintre surprizele din acest sezon din Premier League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!