Liverpool joe willock Jurgen Klopp Newcastle Premier League Anglia

Liverpool a primit doua goluri in prelungiri, dar a fost salvata de VAR de la infrangere! Echipa lui Klopp pierde "teren" in lupta pentru locurile de Champions League

Liverpool a terminat 1-1, pe Anfield, contra celor de la Newcastle.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 18:01
Data actualizarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 18:12

Echipa pregatita de Jurgen Klopp spera sa treaca pe locul 4 cu o victorie in fata celor de la Newcastle, insa a avut parte de un final de infarct. Dupa ce a deschis scorul in minutul 3, prin Mohamed Salah, Liverpool a dominat partida si a avut mai multe ocazii mari de a marca, insa nu a reusit sa se desprinda.

Pe final, elevii lui Steve Bruce au prins curaj si au avut cateva situatii periculoase la poarta "cormoranilor", reusind sa marcheze prima data in minutul 90+2, golul fiind insa anulat dupa consultarea VAR. Salah si compania au crezut ca pericolul a trecut si ca vor mai rezista in cele 120 de secunde ramase, insa, Joe Willock, fotbalistul imprumutat de la Arsenal, a egalat in minutul 90+5, dupa o deviere in careu a lui Dwight Gayle.

  • Liverpool a primit doua goluri in prelungiri, dar a fost salvata de VAR de la infrangere! Echipa lui Klopp pierde teren in lupta pentru locurile de Champions League

Sutul lui Willock a fost deviat de Kabak, iar Alisson nu a putut interveni si Liverpool a pierdut doua puncte extrem de importante la ultima faza a meciului. Echipa pregatita de Jurgen Klopp ramane pe locul 6, la un punct in spatele celor de la West Ham si Chelsea, care vor juca intre ele in aceasta etapa.

Modifică setările cookies