Fundașul care refuză naționala, făcut praf: ”Jenant, foarte jenant” 

ben white Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 11:12
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 11:21
Un fotbalist în mare formă, care refuză să mai joace sub culorile echipei lui naționale, a fost criticat dur de doi foști mari jucători!

După ce a atras multe cuvinte dure din partea fanilor și a oamenilor de fotbal pentru că refuză să mai joace pentru națională, jucătorul în cauză a primit critici și după ultimul meci de la echipa de club. O simulare din ultima etapă a atras atenția asupra sa în sens negativ.

Ben White, fundaș dreapta la Arsenal, în vârstă de 26 de ani, căci despre el este vorba, a fost în centrul atenției după jocul cu Brighton, în care a fost integralist și pe care ”tunarii” l-au câștigat cu 3-0.

Ben White, atacat de legendele Alan Shearer și Gary Lineker

Toate atacurile au venit după ce a căzut teatral în urma unui duel cu un adversar, cu Pervis Estupinan. Nu s-au putut abține nici legendele Alan Shearer și Gary Lineker, care au declarat că e de cascadorii râsului ceea ce a făcut apărătorul lui Arsenal.

Lineker: ”Ar trebui să menționăm incidentul cu Ben White?”

Shearer: ”Da, ar trebui! Ce glumă proastă”

Lineker: ”Ceea ce nu înțeleg... nu îmi place și nu mi-a plăcut niciodată simularea. Nu înțeleg de ce jucătorii o fac, dar mai ales acum, când ai atât de multe camere și oricum ai VAR, care se va uita la astfel de incidente.

Nu crezi că e jenant să faci asta?!”

Shearer: ”Absolut, a fost jenant, foarte jenant”.

Ben White nu vrea să mai audă de naționala Angliei

În urmă cu aproximativ o lună, Gareth Southgate a dezvăluit că Ben White ar fi fost inclus în lotul Angliei pentru ultimele meciuri jucate, dacă fundașul de la Arsenal nu ar fi cerut să fie lăsat acasă pentru EURO. Fotbalistul, care nu a mai jucat pentru naționala Angliei din martie 2022, a lipsit din lotul anunțat de selecționerul britanic Gareth Southgate.

Jucătorul lui Arsenal a fost inițial inclus în lotul Angliei pentru Cupa Mondială din 2022, dar s-a retras din echipă pe parcursul turneului, invocând motive personale. În timp ce au circulat zvonuri despre plecarea neașteptată a lui White din Qatar, fiind presupusă a fi din cauza unui conflict cu antrenorul Steve Holland, însă Southgate a respins total aceste afirmații.

Într-o conferință de presă după dezvăluirea lotului său de 25 de jucători, Southgate a dezvăluit discuția sa recentă cu directorul sportiv de la Arsenal, "Edu" Gaspar.

Ben White nu a mai jucat pentru Anglia din martie 2022

De altfel, după ultima Cupă Mondială, Ben White nici măcar nu a mai fost convocat la naționala Angliei, deși a trecut mai bine de un an de atunci.

În total, pentru prima reprezentativă a Angliei, fundașul lateral a jucat patru meciuri, ultimul în martie 2022, într-un amical cu Coasta de Fildeș (scor 3-0), când a prins 45 de minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!