Chelsea azpilicueta Fabinho Liverpool Anglia

DEZASTRUL VAR in Anglia! Fanii lui Liverpool se plang ca supercampioana lui Klopp a fost FURATA! Chelsea, miscare de WRESTLING si penalty refuzat

Controversele VAR se aduna in startul sezonului din Premier League!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2020, 02:03
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2020, 02:06

Faze greu de justificat la meciurile zilei din Anglia. Chelsea se plange ca nu a primit in derby-ul contra lui United (0-0), dupa ce Azpilicueta a fost tras in mod evident de Maguire in careu fara ca centralul sau asistentul virtual sa observe ceva.

  • DEZASTRUL VAR in Anglia! Fanii lui Liverpool se plang ca supercampioana lui Klopp a fost FURATA! Chelsea, miscare de WRESTLING si penalty refuzat

Nu e singura disputa a momentului! Fanii lui Liverpool sunt suparati dupa ce Sheffield United a primit penalty pe Anfield in urma unui atac al lui Fabinho la Oli McBurnie. Arbitrul Mike Dean a dat lovitura libera la marginea careului, insa la interventia VAR decizia a fost intoarsa. Liga engleza a dat un comunicat in care dezvaluie ca arbitrii din camera virtuala au verificat doar daca incidentul s-a petrecut in careu sau in afara lui, nu si daca trebuia sau nu acordat fault. Astfel, dezbaterea se invarte in jurul a doua puncte cheie: "a fost sau nu fault?" si "a fost sau nu in careu?".

Pentru multi dintre cei care si-au dat cu parerea, jocul nici nu trebuia oprit, avand in vedere ca Fabinho a atacat mingea si n-a avut in niciun moment ca tinta picioarele adversarului sau.

Modifică setările cookies