Batalia seicilor in Premier League! OFICIAL: Varul "bossului" de la City a confirmat cumpararea unei echipe! Suma: 400.000.000 euro

Batalia seicilor in Premier League! OFICIAL: Varul "bossului" de la City a confirmat cumpararea unei echipe! Suma: 400.000.000 euro

Newcastle United este pe punctul de a deveni proprietatea seicului Khaled bin Zayed al Nehayan, varul lui Khaldoon Al Mubarak, seful lui Manchester City!

Newcastle United este pe punctul de a fi vanduta de britanicul Mike Ashley, proprietarul Sports Direct, catre seicul Khaled bin Zayed al Nehayan, anunta BBC. Cel din urma, varul bossului de la Manchester City, a confirmat informatia prin intermediul unui comunicat de presa.

400.000.000 euro urmeaza sa plateasca seicul Khaled bin Zayed al Nehayan catre Mike Ashley pentru a prelua conducerea ocupantei locului 13 din Premier League.

Bin Zayed Group a confirmat "depunerea dovezilor financiare"


Seicul Khaled bin Zayed al Nehayan a confirmat interesul pentru achizitionarea lui Newcastle. Prin intermediul Bin Zayed Group, el a anuntat ca a depus toate dovezile care sa ateste ca poate efectua plata catre Mike Ashley.

"Dovezile financiare au fost trimise catre avocatii domnului Mike Ashley pe data de 17 aprilie 2019", a anuntat Bin Zayed Group prin intermediul unui comunicat.

A vrut sa o cumpere pe Liverpool cu 2 miliarde de lire


BBC scrie ca acelasi seic a incercat anul trecut sa deschida negocierile pentru achizitionarea lui Liverpool, dar John Henry a refuzat sa vanda clubul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE plănuieşte interzicerea tuturor motoarelor pe benzină, motorină sau GPL din 2025
BRAT

Modifică setările cookies