Așa au strâns bani de Richarlison! Conducerea lui Tottenham Hotspur, nevoită să cedeze un jucător important

Tottenham Antonio Conte Richarlison Steven Bergwijn Transfer Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 08:54
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 08:54

Tottenham Hotspur l-a adus la club pe brazilianul Richarlison, care a costat în jur de 60 milioane de euro pentru echipa din Londra.

Odată cu venirea lui Antonio Conte pe banca tehnică a grupării din nordul Londrei. Spurs atacă piața de transferuri și a făcut-o chiar bine. 

Sosirile lui Richarlison și Yves Bissouma nu sunt de ici și de colo, conducerea londoneză a încheiat un acord cu pirivre la mutarea lui Steven Bergwijn la Ajax, anunță jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, pe rețelele social media.

Cotat la 18 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, neerlandezul urmează să fie cedat la clubul de unde și-a început cariera fotbalistică, pentru 30 milioane de euro.

Spurs, în pierdere sau în câștig

Bergwijn a fost adus în iarna anului 2020 în nordul Londrei de la PSV Eindhoven, moment în care valora 35 milioane de euro. Spurs l-a achiziționat tot pe 30 milioane, sumă pe care au și cerut-o și au și primit-o de la neerlandezii de la Ajax.

Extrema stângă a produs opt goluri în 83 de partide pentru Tottenham și a pasat decisiv doar în 10 situații, în toate competițiile. La PSV, Bergwijn a bifat 149 de apariții, a înscris de 31 de ori și a oferit 41 de assisturi. 

În Champions League, neerlandezul nu a disputat decât un singur meci în tricoul echipei din Premier League, pe când la PSV a participat în 12 partide. Bergwijn nu a câștigat niciun trofeu cu trupa lui Conte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!