A SEMNAT! Jurgen Klopp ramane la Liverpool si a anuntat asta intr-un mod INEDIT: "Breaking news! Vesti bune pentru unii, nu atat de bune pentru altii"

A SEMNAT! Jurgen Klopp ramane la Liverpool si a anuntat asta intr-un mod INEDIT: "Breaking news! Vesti bune pentru unii, nu atat de bune pentru altii"

Jurgen Klopp si-a prelungit contractul cu Liverpool.

Liverpool i-a prelungit contractul lui Jurgen Klopp pana in 2024. Antrenorul a facut anuntul singur printr-un clip postat pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Liverpool.

"Cum sa o spun...cred ca ar trebui sa punem un subtitlu: "Breaking news!". Sa continuam. Am decis sa ne continuam munca de pana acum, care nu este rea. Da, am ajuns de acord asupra unui contract nou pana in 2024. Astea sunt vesti bune pentru unii, nu atat de bune pentru altii.

Pentru ceilalti, acestea sunt cateva dintre motivele deciziei: iubim sa fim aici, este un club extraordinar, ne simtim acasa si credem ca e un moment bun sa continuam. Nu a fost o negociere dificila. M-am simtit extrem de bine. Am tinut-o in secret, ceea ce e ciudat in zilele de azi. Asta este prima data cand spun asta si m-am gandit sa v-o spun voua.

De acum inainte, ne vedem si mai des!", a declarat Jurgen Klopp pe contul oficial de Facebook al lui Liverpool.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT