Paige Spiranac golf Pushcart Alte sporturi

Frumoasa care a deranjat "MAFIA"! Cea mai sexy jucatoare de golf, amenintata cu MOARTEA de barbatii jigniti

Cu sau fara voia sa, americanca Paige Spiranac (27 de ani) a declansat o discutie extrem de controversata in lumea golfului, superba blonda suparandu-i pe barbatii care folosesc acele pushcart-uri, adica masinutele pentru transportat echipamentul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iunie 2020, 11:46
Data actualizarii: Marti 09 Iunie 2020, 11:53

Cea mai sexy jucatoare de golf care a existat vreodata a renuntat sa mai participe in marile competitii de golf si incearca acum sa se foloseasca de faima sa pentru a-si atrage cat mai multi admiratori pe retelele de socializare.

In foamea dupa audienta, ea a facut o afirmatie riscanta in cadrul unui podcast, sustinand ca barbatii care nu-si cara singuri echipamenetele pe terenul de golf si apeleaza la tehnologia pushcart-urilor ar fi niste "c...." (bitch, in varianta originala).

  • Frumoasa care a deranjat MAFIA ! Cea mai sexy jucatoare de golf, amenintata cu MOARTEA de barbatii jigniti

Evident, orgoliul masculin a iesit imediat la suprafata, Paige Spiranac trezindu-se cu mesaje private infioratoare, unele dintre acestea fiind chiar amenintari cu moartea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Game face before shot???? and face after a solid shot???? How far do you hit your 8 iron?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

"Mafia pushcarturilor lucreaza adanc. La propriu", a fost o prima reactie a senzualei jucatoare de golf. "Stiu ca pushcarturile sunt bune, mai ales pentru cei care au probleme cu spatele. Totusi, nu-i inteleg pe barbatii care se supara atat de repede cand sunt facuti «c....», dar ei n-au nici o problema sa trateze o femeie cu acelasi cuvant. E ca si cum s-ar termina lumea pentru ei", a completat Paige Spiranac, incercand sa dreaga putin busuiocul, asa cum se spune la noi. De asemenea, pentru a lasa senzatia ca totul nu e decat o gluma, ea s-a imbracat intr-un tricou cu un mesaj special, "PUSH IT", postand fotografia pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies