Atentie, SPORTIV RAU! Fotbalistul care si-a STRANS DE GAT iubita pana la INCONSTIENTA. A fost pus imediat pe "LIBER"

Atentie, SPORTIV RAU! Fotbalistul care si-a STRANS DE GAT iubita pana la INCONSTIENTA. A fost pus imediat pe "LIBER"

Americanul Derrius Guice e cercetat penal pentru violenta domestica dusa la extrem.

Un caz cutremurator a socat opinia publica din State, mai ales ca protagonist e unul dintre jucatorii echipei de fotbal american Washington Redskins. In varsta de 23 de ani, Derrius Guice n-a prea jucat in ultimii ani, fiind afectat de dese accidentari, insa a devenit vedeta peste noapte, in sens negativ.

Tanarul sportiv a intrat in atentia justitiei dupa ce o femeie, probabil fosta iubita, il acuza pe Derrius de mai multe episoade de violenta in cuplu. Cea mai infioratoare scena s-ar fi produs atunci cand fotbalistul a strans-o de gat atat e tare pe partenera sa incat aceasta s-a aflat pentru scurt timp in stare de inconstienta, la un pas de moarte. 

Agresiunea s-a produs la inceputul anului, in luna martie, intr-o perioada in care femeia a mai fost abuzata de Derrius de cateva ori. Astfel, in februarie si-a pierdut o unghie de la mana dupa ce a fost trantita in baia locuintei, iar in aprilie a fost impinsa si batuta chiar pe strada, in fata casei.

Clubul Washington Redskins a reactionat imediat dupa ce informatiile au aparut in presa, iar decizia a fost una radicala, Derrius Guice fiind dat afara de la club si devenind "agent liber", cum spun americanii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este pe primul loc în Europa la mortalitatea cauzată direct ori indirect de poluare
BRAT