5 ianuarie 2016 17:45

Inca o pista moarta. Goleadorul columbian pe care Reghecampf l-a avut si la Litex NU vine la Steaua: Asprilla merge in Golf

Unul dintre atacantii ale caror nume au fost legate de un posibil transfer la Steaua in aceasta iarna si-a ales o destinatie exotica. Fostul varf al lui Reghecampf la Litex, columbianul Asprilla, a ales sa plece in Golf.

Radoi la Sport.ro! Fostul mare capitan al Stelei spune tot la Special, joi de la 9 seara!

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

Atacantul columbian Danilo Asprilla, de la clubul bulgar Litex Lovech, a semnat un contract pe 2 ani si jumatate cu clubul Al Ain din Emiratele Arabe Unite. 

Asprilla, care va implini 27 ani saptamana viitoare, a respins alte oferte din Europa pentru a-i da curs celei de la Al Ain, castigatoarea Ligii Campionilor Asiei in 2003: "Am realizat multe la Litex si este timpul sa incerc ceva nou. Stiu ca la noul meu club obiectivele sunt mari si sunt avertizat despre ce se asteapta de la mine". 

Columbianul a jucat 74 de meciuri si a marcat 25 de goluri pentru Litex Lovech. La finalul acestui tur al campionatului din Bulgaria, Asprilla era golgheter cu 11 goluri. 

Al Ain, condusa de antrenorul croat Zlatko Dalic, este lider in campionatul Emiratelor cu 34 puncte din 13 meciuri. 2 comentarii
  • 5 ianuarie 2016
    muila multa m..e la stelisti de sarbatori....
  • 5 ianuarie 2016
    +++ bula ........l-ai adus pe bourceanu , ce mai vrei??...
Cutremur in Italia. Bilantul victimelor: 247 de morti si 264 de raniti. 4.500 de oameni participa la operatiunile de salvare
BRAT