3 2017 17:26

Napoli a refuzat prima oferta pentru Chiriches, italienii anunta: pretul cerut de dublu! Cati bani vrea De Laurentiis pentru roman


	Napoli a refuzat prima oferta pentru Chiriches, italienii anunta: pretul cerut de dublu! Cati bani vrea De Laurentiis pentru roman

Napoli e pregatita sa-l vanda pe Vlad Chiriches, insa nu in orice conditii. Italienii nu vor sa iasa prea mult in pierdere cu fundasul roman, pe care l-au achizitionat in urma cu doi ani, de la Tottenham, cu 6 milioane de euro.

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Napoli a primit o prima oferta pentru internationalul roman din partea turcilor de la Galatasaray. Baskanii au oferit putin peste 2 milioane de euro pentru Chiriches. Presa italiana noteaza, insa, ca De Laurentiis a refuzat oferta, transmitand ca pretul lui Chiriches este de 5 milioane euro!

O alta formatie interesata de Vlad Chiriches este AC Torino. Echipa din nordul Italiei ar putea obtine mai usor transferul si s-ar putea alege si cu o suma de bani, in eventualitatea unui schimb Maksimovic - Chiriches + diferenta.

1 comentarii
  • 3 2017
    Dan Prețul cerut de dublu, ce fumați ma acolo ?...
  • 3 2017
    Angelo La astia n-am vazut articol fara macar o greseala, in medie au 2-3 greseli pe articol....
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
BRAT