12 ianuarie 2016 21:37

Galca pregateste surpriza anului in Spania! Promisiunea antrenorului roman inaintea unui meci vital

Galca e pregatit pentru surpriza anului, "putem s-o batem cu 3-0 pe Barcelona si sa ne calificam", spune romanul de la Espanyol inaintea returului din Cupa Spaniei. La 43 de ani, Galca a revenit pe teren.

Galca si Luis Enrique s-au intalnit inaintea derbyului si au facut pace dupa primele doua meciuri tensionate. "I-ai invatat fotbal american pe ai tai" - l-a acuzat Luis Enrique pe Galca la ultimul meci.

Acum sunt iar prieteni. Au pozat cu tricourile si au promis un meci fara incidente. Cu 2 jucatori eliminati pe Camp Nou, Galca e gata sa intre el pe teren la returul cu Barca. A bagat alunecari la ultimul antrenament al lui Espanyol.

"Eu cred ca ne putem califica" - spune Galca. Espanyol a pierdut cu 4-1 in tur. Steaua nu-i lasa pe Varela si Stanciu la Espanyol. Galca cere alte transferuri din Romania si nu numai.

"Nu ii va fi usor pentru ca si la Espanyol sunt destul de multe probleme financiare. Pana in vara el trebuie sa salveze echipa", spune Cosmin Contra.
 6 comentarii
 • 13 ianuarie 2016
  eu Bilbao au reusit , Celta la fel , Sevilla la fel , nimic nu e imposibil......
 • 13 ianuarie 2016
  idh daca sunt legati aia si nu au dormit toata noaptea au o sansa foarte mica...
 • 13 ianuarie 2016
  marcello Intr-adevar... Si eu cred ca Galca are 'cosmaruri' serioase pentru ca numai asa se poate explica halucinatia ca ar putea invinge pe Barcelona cu 3 - 0... Spre binele lui, eu cred ca Galca o sa se trezeasca rapid, chiar inaintea pauzei meciului retur......
 • 13 ianuarie 2016
  anton Cred ca Galca are cosmaruri, dar o sa se elibereze miercuri, dupa meci; vinovatul nr.1: ciobanul din Pipera!...
 • 12 ianuarie 2016
  vlad delireaza...saracu´...
 • 12 ianuarie 2016
  sam Asta e batut in cap daca chiar a spus asa ceva....
Simona Halep s-a calificat dramatic în optimi, la Australian Open. Victorie după aproape 4 ore de meci
BRAT