Romania, doua medalii de aur la Cupa Mondiala de judo! Trimite aici un mesaj!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2010, 14:17
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2010, 14:59

Corina Caprioriu si Dan Fasie au castigat medaliile de aur, la categoriile 57, respectiv 66 de kilograme, la Cupa Mondiala de judo, programata vineri si sambata, la Suwon din Coreea de Sud.

Corina Caprioriu a obtinut medalia de aur, la categoria 57 de kilograme, cu un bilant de patru victorii, doua in grupa C, in fata sportivelor Helene Receveaux (Franta) si Guirong Zhu (China), urmate de cea din semifinale, cu Jan-Di Kim (Coreea de Sud) si din finala, in fata britanicei Gemma Howell.

La aceeasi categorie, Andreea Chitu a fost invinsa in recalificari de adversara din semifinale a Corinei Caprioriu, Jan-Di Kim (Coreea de Sud), in timp ce Andreea Catuna nu a trecut de faza grupelor, la categoria 52 de kilograme. Un parcurs similar a avut si Carmen Bogdan, la categoria 48 de kilograme.

La masculin, Dan Fasie a castigat grupa B, dupa doua dispute, cu I Kadek Rakyanda (Indonesia) si coreeanul Bo-Bae Hwang, pentru ca in semifinalele categoriei 66 de kilograme, sa-l elimine pe chinezul Renwang Liu, iar in ultimul act sa il invinga pe un alt coreean, Jun-Ho Cho.

Daniel Brata nu a reusit sa treaca de faza grupelor, la categoria 100 de kilograme, la fel ca Vladut Simionescu, la plus 100 de kilograme.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!