ACUM LIVE VIDEO: Hagi la Informatia!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iunie 2010, 17:55
Data actualizarii: Joi 01 Iulie 2010, 19:00

ProSport a fost azi primul ziar de sport din Europa care a aparut in format 3D si a fost distribuit in editie nationala.

La 13 ani distanta de cand devenea primul ziar cu pagini color din Romania, ProSport revolutioneaza inca o data presa scrisa din Romania intrand in noul val al publicatiilor europene in format 3D, dupa saptamanalul belgian La Derniere Heure si cotidianul britanic The Sun.

ProSport inoveaza insa din nou si ridica stacheta, editia de joi, 1 iulie, fiind prima din Europa a unui cotidian de sport in versiune integrala 3D in 24 de pagini.

Toate fotografiile incendiare de la Campionatul Mondial din Africa de Sud precum si machetele special adaptate vor putea fi savurate intr-o adevarata experienta 3D cu ajutorul unor ochelari speciali oferiti GRATUIT impreuna cu ziarul.

Editia eveniment ProSport de joi, 1 iulie, constituie o premiera si pentru piata de publicitate din Romania. Toate machetele publicitare vor fi special adaptate formatului 3D pentru o interactiune unica intre cititori si versiunea de print ProSport integral 3D.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!