Dew Tour 2011, turneul de snowboarding profesionist organizat de Mountain Dew, continua la Sinaia

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2011, 16:03
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2011, 16:15

VEZI aici programul complet:
 

• Dew Tour 2011, turneul de snowboarding organizat de Mountain Dew, continua la Sinaia, pe 19 februarie, la Gondola 1, cota 1200.
• Riderii sunt “somati” sa isi demonstreze abilitatile si sa incerce trickuri ce le pot aduce premii in valoare de 7.500 de euro.
• Desfasurat sub sloganul Du-ti placa acolo unde ii este locul, Dew Tour 2011 este primul turneu de snowboarding din Romania recunoscut de Federatia Internationala de Snowboarding si inclus in circuitul international de competitii.
• Publicul va avea parte de un supliment de adrenalina: spectacolul oferit de participanti va fi completat de lectii gratuite de la instructori profesionisti si de un concert Vita de Vie.

Mountain Dew invita riderii si publicul la Sinaia pe 19 februarie la, un nou concurs spectaculos de snowboarding, a doua etapa a turneului Dew Tour 2011. Anul acesta, Mountain Dew duce traditia de a organiza turnee profesioniste de snowboarding la un nou nivel de adrenalina si spectaculozitate si le ofera sansa pasionatilor de sporturi extreme de a-si incerca skillurile pe elemente unice, prezente in premiera in Romania.

Dew Tour 2011 a debutat cu o etapa urbana ce a avut loc la Bucuresti pe 5 februarie. Pentru etapa a doua, organizata in parteneriat cu Primaria Sinaia, Mountain Dew construieste la cota 1200 un snowpark unic, cu elemente si setup in premiera in Romania, special pentru impatimitii de sporturi extreme si adrenalina. Elementele si probele noi ii vor provoca pe participanti sa incerce trickuri noi si sa isi depaseasca limitele, cu atat mai mult cu cat formatul concursului este unul deosebit de stimulant. Riderii vor fi impartiti in doua grupe, una de incepatori si una de profesionisti. Concursul se va desfasura astfel: participantii din fiecare grupa vor concura unu contra unu, fiecare proba este eliminatorie, stabilind cine ramane si cine isi duce placa acasa.

Publicul va avea de asemenea parte de experiente extreme: pe langa spectacolul oferit de rideri, cei prezenti se vor bucura de doua reprize de concert Vita de Vie care vor incalzi atmosfera, dar nu vor topi zapada. Pe tot parcursul competitiei, doritorii se pot antrena pentru o cariera in snowboarding prin intermediul lectiilor gratuite oferite de rideri profesionisti.
Programul etapei a doua Dew Tour este urmatorul:
10:30 - 11:30 Inscrieri si antrenamente
12:00 - 14:30 Calificari
14:30 – 15:15 Concert Vita de Vie
15.15 – 16:30 Finala
16:30 - 17:15 Concert Vita de Vie
17:15 - 17:30 Premiere

Ultima etapa a Dew Tour 2011 va avea loc la Predeal si reprezinta prima competitie de snowboarding din Romania inscrisa in circuitul Ticket To Ride Tour, turneu global de snowboard dedicat atat riderilor incepatori, cat si celor profesionisti. Castigarea acestei etape le ofera sansa participantilor de a pleca acasa cu premii considerabile si de a se califica la o alta etapa superioara Ticket To Ride Tour, dedicata concurentilor profesionisti. Punctele adunate ii aduc pe participanti mai aproape de titlul de Campion Mondial la Snowboarding.

Premiile totale oferite in cadrul Dew Tour sunt de 7.500 de euro, iar mai multe detalii despre turneul de snowboarding organizat de Mountain Dew, conditii de participare si program puteti gasi pe pagina de Facebook a Mountain Dew.

Cea de-a doua etapa a Dew Tour 2011 este organizata in parteneriat cu Primaria Sinaia.

Despre Mountain Dew
MOUNTAIN DEW, marca inregistrata a PepsiCo este asociata spiritului tanar, sporturilor extreme, muzicii alternative si nonconformismului culturii urbane in toate formele sale. In Romania, produsele Mountain Dew sunt imbuteliate si distribuite de imbuteliatorul autorizat al companiei, QAB SRL, companie detinuta de PepsiCo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!