COPOS: "L-AM CONVINS PE REDNIC SA RAMANA LA RAPID!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Martie 2008, 15:18
Data actualizarii: Sambata 22 Martie 2008, 15:18
"MECIUL ESTE O FACATURA, IAR MARELE FACATOR E GIGI BECALI"

Mircea Rednic ramane la Rapid! Anuntul a fost facut in exclusivitate la InfoPro chiar de patronul George Copos... Tot la Infopro, Copos a aruncat bomba: are o proba care dovedeste ca Gigi Becali a orchestrat incidentele din Giulesti, cand arbitrul Deaconu a fost lovit cu o bricheta aruncata din tribuna. Copos a anuntat ca luni va produce proba...

"Mircea Rednic a fost atat de suparat, atat de dezamagit incat foarte greu l-am convins ca e bine sa continue la Rapid. Am discutat azi-noapte, in jur de ora 12.00, cu el si era in continuare dezamagit, dar va ramane in continuare la Rapid. Crede in continuare ca nu va fi o decizie impotriva echipei si ca poate obtine locul unu sau doi si sa joace in Liga Campionilor", a declarat Copos.

Oficialul rapidist a mentionat ca are probe ca "meciul este o facatura", facand referire la derbiul Rapid - Steaua, intrerupt in minutul 74, la scorul de 1-0, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit in cap cu un obiect aruncat din tribuna. "Meciul este o facatura, iar marele facator este Gheorghe Becali. Si imi asum toata responsabilitatea. Avem proba, o aducem luni. Este o facatura, o premeditare. Actori, m-am uitat azi dimineata in presa, spuneau ca se tinea de cap cu ambele maini si dintr-o data a uitat de durere", a punctat Copos.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!