2 martie 2016 15:34

Daca nu ia Champions League, Zidane e OUT! Real Madrid i-a gasit deja inlocuitor de top! Dezvaluirile din Gazzetta dello Sport

Jurnalistii italieni sustin ca urmatorul antrenor al Realului vine din Serie A.

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cristiano Ronaldo a surprins la finalul ultimului meci al lui Real: "Ii voi mai acorda incredere lui Zidane", a fost o alta declaratie care a starnit controverse in Spania.

Situatia lui Zidane este clara. El va ramane la prima echipa pana in vara indiferent de rezultate, insa numai trofeul Champions League ii va putea garanta ca are sanse sa ramana pe banca si in sezonul viitor.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Massimiliano Allegri, in prezent la Juventus, este favorit sa ajunga pe Bernabeu din vara. Acesta i-a fost recomandat lui Florentino Perez de catre Adriano Galliani, fostul vicepresedinte de la AC Milan, care a lucrat alaturi de Allegri.

Allegri va intra in ultimul an de contract cu Juventus, clubul oferindu-i o prelungire pana in 2018, cu un salariu de aproape 5 milioane de euro. In prezent, Allegri castiga 2.4 milioane de euro, la care se adauga si bonusurile de performanta.1 comentarii
  • 2 martie 2016
    gogaie pot sa numeasca deja inlocuitorul ! nici o sansa sa ia vreun trofeu !...
BRAT