6 februarie 2017 10:23

Maradona nu l-a uitat pe Hagi de ziua lui! Momentul FABULOS cand s-au intalnit fata in fata pe teren. VIDEO


	Maradona nu l-a uitat pe Hagi de ziua lui! Momentul FABULOS cand s-au intalnit fata in fata pe teren. VIDEO

Maradona nu l-a uitat pe Hagi in ziua in care "Regele" a implinit 52 de ani. 

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Ziua de 5 februarie poate fi denumita lejer ziua fotbalului. E ziua in care s-au nascut Cristiano Ronaldo, Neymar, Gica Hagi sau Carlos Tevez, nume uriase din fotbal.

Maradona nu l-a uitat pe fostul sau adversar, Gica Hagi, cel poreclit "Maradona din Carpati" si i-a urat La Multi Ani prin intermediul Facebook.

Hagi si Maradona s-au intalnit la Cupa Mondiala din 1990, cand Hagi a inceput sa fie recunoscut drept "Maradona din Carpati". Hagi si Maradona s-au faultat reciproc pe toata durata partidei, dar mijlocasul roman a fost surpriza partidei.

Erau inceputurile Generatiei de Aur, iar Romania a remizat cu Argentina, scor 1-1. Romania mergea mai departe atunci de pe locul 2 dintr-o grupa din care mai faceau parte Argentina, Camerun si Uniunea Sovietica.
 

Citeste si:

#maradona

#Gica Hagi

2 comentarii
  • 6 februarie 2017
    Claudio Nici in 50 ani nu se mai naste cineva ca Gica Hagi...Am avut noroc toti din generatia mea ca am impartit cele mai mari bucurii la campionatele mondiale si europene cu Generatia de Aur....Nu stiu daca pana o sa mor sa mai vad o echipa a Romaniei asa cum era ea odata.........
  • 6 februarie 2017
    Radu Ai dreptate stirile luate din"cazan"...
Cortegiul funerar al Regelui Mihai, întâmpinat la Palatul Regal de peste 1000 de persoane: "Monarhia salvează România"
BRAT