3 februarie 2016 20:26

Reghe isi BETONEAZA echipa cu inca un mijlocas! Kharja s-a refacut desi trebuia sa stea 6 luni pe bara! Cand revine pe teren

Diagnosticul initial a fost sumbru pentru Kharja. Acesta trebuia sa lipseasca 6 luni de pe teren, pierzand aproape tot campionatul.

Ziua FINALA! Sambata,17:00 Finala U19: Academia Hagi - UTA! 19:00 Special: VINE CUPA! 20:45, in direct la Sport.ro, Finala Cupei: Astra - FC Voluntari!

Sambata, 3 iunie, 21:45 Finala Champions League: Real Madrid - Juventus, in direct la PRO TV!

Tamas are fix o luna sa se puna pe picioare la Steaua pentru primul derby cu Dinamo din 2016. Pana la semifinala din Cupa, care va fi la PRO TV, Steaua mai pregateste o surpriza.

Accidentat grav in toamna, Kharja se antreneaza cu Steaua si poate juca cu Dinamo in semifinala Cupei, care e in direct la pro tv. Primul meci va fi pe 3 martie.

Neamtul Gebhart poate debuta la Steaua, chiar joi, in amicalul din Turcia.  E pariul lui Reghecampf, care a stat cu gura pe el la antrenament.Citeste si:
4 comentarii
 • 4 februarie 2016
  steaua+1947 ciobane,noi stiam ca esti tampit.....analfabet cu titlul de puscarias.....dar asta nu am prevazut-o....ca ai devenit sinucigas.........l...
 • 4 februarie 2016
  Gogu Eu cred că trebuiau aduși feroezi! Kharja este totuși mai fotbalist decât toată haita lui dimano la un loc!...
 • 3 februarie 2016
  Rafael Daca si Kharja asta e fotbalist atuncea sinucidetiva, a venit la Steaua, a jucat 2 meciuri , si sa accidentat si nu mai juca nimic, jucatori de 2 lei toti........
 • 3 februarie 2016
  fcsb=fc+sloboz+bucuresti fc sb + fanii = slobozul lui moti...
BRAT