"Perlele" Stelei, puse la zid: "E un defect foarte mare!" Fiul "Regelui", criticat de "Print": "Am fost si eu in strainatate, dar nu am avut problema asta!"
8 2018 12:22

"Perlele" Stelei, puse la zid: "E un defect foarte mare!" Fiul "Regelui", criticat de "Print": "Am fost si eu in strainatate, dar nu am avut problema asta!"

Florinel Coman si Dennis Man sunt jucatorii pe care Becali viseaza sa ia zeci de milioane de euro.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Adrian Cristea nu este insa impresionat de "perlele" Stelei. Cristea s-a retras din activitate, dar urmareste atent Liga 1 si spune ca Man si Coman mai au de lucrat din punct de vedere fizic pentru a putea spera la un transfer important in Europa.

"E normal ca patronul sa vina sa spuna despre un jucator ca e cel mai bun, cel mai mare, cel mai tare si ca valoreaza 20-30 de milioane. Patronul trebuie sa-si laude marfa. Florinel Coman e un fotbalist care are calitati, dar deocamdata nu a demonstrat nimic. Si el, si altii, precum Florin Tanase sau Dennis Man, nu au forta deloc. E un defect foarte mare, din punctul meu de vedere. Un dezavantaj foarte mare", a declarat Cristea pentru DigiSport.

Aceeasi problema o are si Ianis Hagi, in opinia lui Cristea. Fiul "Regelui" este un jucator talentat, dar sufera si el din punct de vedere fizic.

"E o problema. Ati vazut si Ianis Hagi ce fizic are. Sunt foarte firavi. Am jucat si eu in strainatate, dar nu am avut asemenea probleme, am fost mai implinit. E constructia lor, dar si ei trebuie sa lucreze mai mult", a mai declarat Cristea.4 comentarii
 • 8 2018
  Profu' prostilor Prost prost dar are dreptate...
 • 8 2018
  IOACA zici wcsb+fani,apoi tragi apa...
 • 8 2018
  Adrian Nici Messi sau Neymar nu sunt prea puternici dar compenseaza prin talent si stiinta jocului,poate ca si ai nostri o sa se realizeze.Problema la fotbalistii nostri e ca sunt cam neseriosi si delasatori.Munca mai multa si lasati fitele si manelele...
 • 8 2018
  Cristi Zise marele fost jucător al României... cel mai praf jucător de fotbal critica dar sa ne aducem aminte când intra pe teren era terminat nu avea forța in picioare era zero, nu mai știau echipele cum sa scape de el repet cel mai slab jucător de de fotbal din liga 1...
BRAT