Cine va fi noul antrenor al Astrei, dupa ce Sumudica a primit o suspendare de 6 luni pentru ca a pariat
1 2016 08:25

Cine va fi noul antrenor al Astrei, dupa ce Sumudica a primit o suspendare de 6 luni pentru ca a pariat

Lider la finalul sezonului regulat, Astra tocmai a primit o lovitura grea.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Sumudica a fost suspendat pe o perioada de 6 luni de catre Comisia de Disciplina a FRF pentru ca a pariat, lucru interzis de regulament.

Locul lui Sumudica la Astra va fi luat de catre secundul sau, Bogdan Andone. Sumudica spera sa scape de suspendare la recurs.

Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii, in prezent la Voluntari, spune ca Sumudica ar fi luat 6 zile de suspendare, daca Astra ar fi fost pe 6 in clasament.

"Suspendarea mi se pare mare si dusmanoasa. A vrut sa dea un exemplu ca sa sperie pe altii. La noi asa se face. Trebuia sa primeasca doar o amenda. Cred ca el deranjeaza prin comportament. Pe mine nu ma deranjeaza, mie imi place."

"Daca Astra era pe 6, lua 6 zile de suspendare. Eu cred ca va sta in tribuna si va da indicatii mai bine decat pe banca. Si la antrenamente poate sta in tribuna. Nimeni nu poate sa-ti ia dreptul la munca.  N-ar avea sanse nici la TAS. Dar o sa i se injumatateasca pedeapsa, ca i-au dat 6 luni competitionale. Asta inseamna un an de fotbal. Campionatul se joaca in 3: Viitorul, Dinamo si Steaua", a declarat Dragomir la Dolce Sport.1 comentarii
  • 1 2016
    martin daca astra era in play out atunci nu iar fi dat nimic dar cum astra e adversara stelei normal ca trebuiau opriti cumva sa se faca drum liber echipei steaua spre titlu exact ca pe vremea lui ceausescu, nimic nu sa schimbat.....
BRAT