Oferta EXTRATERESTRA pentru Messi din handbal! Neagu poate fi cel mai bine platita din Romania! Ce salariu ii da CSM
31 2015 12:39

Oferta EXTRATERESTRA pentru Messi din handbal! Neagu poate fi cel mai bine platita din Romania! Ce salariu ii da CSM

Cristina Neagu are de facut o alegere dificila in 2016. Trebuie sa-si aleaga viitoarea echipa. 4 cluburi mari din Europa o vor cu orice pret!

Cupa Romaniei: Dinamo - Dinamo 2! Miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV!

Facem jocurile - ELeague, Campionatul Mondial de sporturi electronice, Sport.ro, luni si marti, de la 22.00

Prima oferta vine din partea lui Buducnost, actualul club al lui Neagu. Cristina joaca din 2013 in Muntenegru si ar inclina sa continue cu echipa care i-a acordat incredere maxima intr-un moment foarte dificil din cariera ei. Buducnost a luat-o pe Neagu cand era accidentata serios si a ignorat zvonurile care anuntau ca exista chiar posibilitatea sa renunte la cariera profesionista.

Cristina mai are 3 variante, toate de top. Cea mai avantajoasa vine din Rusia, de la Rostov, care ii propune 300 000 de euro pe sezon, conform Digisport! Desi doar a doua din punct de vedere financiar, propunerea lui CSM Bucuresti nu e nici ea de neglijat. Echipa din Capitala ii da 250 000 de euro pe an, cu 30 000 de euro peste oferta lui Gyor, a 3-a optiune de 5 stele pe care o are.

Cristina Neagu, 27 de ani, castiga 170 000 de euro pe sezon la Buducnost. Vedeta nationalei a fost desemnata cea mai buna jucatoare a Mondialului din Danemarca, unde Romania a terminat pe 3. Neagu a fost si golgeterul CM, dar si cea mai buna marcatoare din Champions League.3 comentarii
  • 31 2015
    robert bai fan Steaua ..tu esti un jeg penal fan Ronaldo ..adica un jeg asta esti.....
  • 31 2015
    Stra+Luce+Nthory+de+Nord V-am mai spus sa nu o mai comparati pe atleta de 1 80 m cu Piti Cotocu de 1 50 !...
  • 31 2015
    un roman Bine ca ne sunt majorate taxele si impozitele , ca de , e nevoie de "investitii" in Bucuresti !!!!!! Pai locuri de parcare , nu , bulevardele gaurite , dar oferim milioane de euro pt o echipa de handbal fara suporteri !!!!! DNA , poate e cazul de mers si saltat si niste "oamenide bine " din PMB !!!!!!!!!...
Masacru la o academie de politie din Pakistan. Cel putin 60 de morti si 117 raniti, dupa un atac terorist
BRAT