Neymar nu are liniste la PSG! Antrenorul Unai Emery l-a bagat in sedinta! Ce au discutat cei doi
6 noiembrie 2017 15:27

Neymar nu are liniste la PSG! Antrenorul Unai Emery l-a bagat in sedinta! Ce au discutat cei doi

Neymar are parte de un debut agitat la PSG.

Adus pe cea mai mare suma din istorie la Paris, Neymar nu a dezamagit pe teren, insa brazilianul a fost si in centrul unor scandaluri. 

Recent, brazilianul s-a certat cu antrenorul Unai Emery, cel caruia i-a reprosat ca ii tine prea mult pe jucatori la sedinte video si a cerut sa fie lasat sa lucreze cu mingea cu echipa a doua. 

Antrenorul Emery l-a bagat in sedinta pe Neymar inaintea partidei cu Anderlecht din Champions League pentru a clarifica situatia, scrie Marca. Antrenorul francez tine sedinte des cu jucatorii sai, iar Neymar nu face exceptie. Nu e pentru prima data cand cei doi discuta, insa de aceasta data, antrenorul a tinut sa clarifice situatia si sa elimine tensiunea jucatorului. Au mai fost si alte reactii ale brazilianului care l-au deranjat pe Emery. Acesta are misiunea de a-l tine pe Neymar concentrat la jocul sau pentru a ataca titlul si trofeul Champions League in acest sezon. 

"Neymar vrea sa creasca la PSG si este misiunea mea sa-l ajuta, trebuie sa am grija de el, la fel cum trebuie sa am grija de toti jucatorii mei", a declarat fostul antrenor al Sevillei recent. 4 comentarii
 • 6 noiembrie 2017
  Corcodel " .... este misiunea mea sa-l ajuta,... " Asa o zis el, sau ati scris voi aiurea ??...
 • 6 noiembrie 2017
  gogu idiotilor ...antrenor francez???de cand?dar la cat sunteti de informati si CITITI nu ma mir...
 • 6 noiembrie 2017
  Adrian Daca si Unai Emery e francez.... Vai steaua vostra de jurnalisti....
 • 6 noiembrie 2017
  Adrian Daca si Unai Emery e francez....Vai steaua vostra de jurnalisti....
BRAT