UPDATE | DIICOT ii va audia pe Borcea si Mircea Sandu. Stefan Stana a fost chemat astazi de procurori: "Am stat cinci minute la discutii"
25 februarie 2016 09:29

UPDATE | DIICOT ii va audia pe Borcea si Mircea Sandu. Stefan Stana a fost chemat astazi de procurori: "Am stat cinci minute la discutii"

Radoi la Sport.ro! Fostul mare capitan al Stelei spune tot la Special, joi de la 9 seara!

Miercuri, 24 august, in direct la PRO TV: Manchester City - Steaua!

Romania vrea din nou Euro! Campioni la minifotbal! Joi, 19:00 Romania - Spania

UPDATE | "Au fost discutii de cinci minute. Noi am fost informati ca se va face aceasta constructie cu bani veniti de la FIFA, atata tot. Nu ma pricep la cheastia asta, eu sunt profesor de educatie fizica. Daca eram constructor sau altceva, puteam spune mai multe despre aceasta constructie. Au fost oameni care s-au ocupat de aceste probleme, dumnealor stiu mai bine", a spus Stefan Stana la iesirea din sediul DIICOT.

In zilele urmatoare, la DIICOT se vor prezenta Cristian Borcea, dar si Mircea Sandu.


Vezi AICI desfasurarea evenimentelor in ultimele doua zile: mai multi oameni din fotbalul romanesc au fost chemati la DIICOT.

Audieriile continua si astazi la DIICOT, iar primul chemat de procurori a fost Stefan Stana. Reprezentantul cluburilor din Liga a II-a in CEx al FRF s-a prezentat dis-de-dimineata in fata anchetatorilor.

Stefan Stana este si presedintele clubului ACS Berceni.

Dosarul instrumentat de DIICOT investigheaza deturnarea a peste un milion de euro din conturile Federatiei Romane de Fotbal in perioada 2010-2012.

Alti oameni de fotbal care au dat socoteli la DIICOT in aceasta saptamana sunt Patritiu Abrudan, Iuliu Muresan, Cornel Sfaiter, Paul Costas si Dumitru Dragomir.2 comentarii
  • 25 februarie 2016
    steaua+1947 sa bagati in puscarie........pe viata,nu pe sezon.......urmatorii dupa lista......ce au furat din stadion:......sandu,dragomir si borcea.......kasai,muresan,videanu.......boc,oprescu,elena udrea.......si basescu,cu tot neamul.......................
  • 25 februarie 2016
    steaua+1947 cum s-a ciordit milionul?.......imparteala a fost facuta.........ca nasu' sa ia trei sferturi.......si liga restul la suta.....................................
Un roman a murit, doi au fost raniti si alti 9 sunt dati disparuti, dupa cutremurul din Italia. Anuntul facut de MAE
BRAT