Finalist pentru premiul de antrenor al anului, Guardiola nu va merge la ceremonia de decernare a Balonului de Aur
8 ianuarie 2016 19:01

Finalist pentru premiul de antrenor al anului, Guardiola nu va merge la ceremonia de decernare a Balonului de Aur

Guardiola va rata decernarea Balonului de Aur de luni, la 19:00.

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

FIFA a deplans vineri absenta, luni, la Zurich, la ceremonia de decernare a Balonului de Aur, a spaniolului Pep Guardiola, finalist pentru premiul de antrenor al anului, dar retinut cu echipa sa Bayern Munchen intr-un stagiu in Qatar.

"Este, bineinteles, mare pacat ca unul dintre finalistii la titlul de antrenor al anului, Pep Guardiola, ca si jucatorii nominalizati in 11-le FIFA/FIFPro nu pot sa participe personal la ceremonie", a subliniat FIFA int-un comunicat.

Insa FIFA "intelege ca, din motive sportive, stagiul de iarna al clubului este o prioritate".

Bayern Munchen, aflat in aceste zile intr-un stagiu in Qatar, va fi reprezentat de fostul international german Paul Breitner, ambasadorul clubului bavarez.

Mai multi jucatori ai clubului campion al Germaniei figureaza printre finalisti pentru 11-le FIFA/FIFPro, intre ei fiind portarul german Manuel Neuer, fundasul austriac David Alaba, mijlocasul spaniol Xabi Alonso si mijlocasul chilian Arturo Vidal, atacantul german Thomas Muller si atacantul polonez Robert Lewandowski.


2 comentarii
  • 9 ianuarie 2016
    idh barcelona se lauda ca transfera pe toata lumea da nu mai i-au pe nimeni ce penibil...
  • 9 ianuarie 2016
    bafssafbsaf cel mai bun antrenor dupa reghe si galca...
Luare de ostatici intr-un restaurant din Bangladesh: 2 politisti ucisi si 40 de persoane ranite. Cine a revendicat atacul
BRAT