28 ianuarie 2016 20:23

EROI.RO | Medicii l-au pus sa faca sport pentru ca avea prea multa energie. Azi are 13 ani, de 3 ani e campion national la lupte si isi intretine familia cu medaliile sale

Intr-un sat din Satu Mare un copil de 13 ani duce marea lupta cu viata.

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

De 3 ani e campion national la categoria lui de greutate, chiar daca conditiile in care traieste sunt grele.

Primeste o bursa de cateva sute de lei pe luna, cu care isi intretine familia de 10 persoane. Medaliile le tine la loc de cinste.

"Asta in forma de rus e din Danemarca. Era un concurs foarte mare. Asta acum am luat-o la nationale, vicecampion la Targu-Mures", spune Raul Zarzu.


 
Reporter: Si care e visul tau?
Raul: Cat mai mare. la JO, CE, CM... cat mai departe.

Medicii l-au pus sa faca sport. Avea prea multa energie. In 3 luni a iesit campionul Romaniei.
 
Reporter: Cum te simti cand esti in sala?
Raul Zarzu: Foarte bine, dar am putin emotii. Ma antrenez, dar e putin ca la joaca

"A intrat in sala de lupte si primul lucru care a fost, a zis buna seara, aici se face fotbal? Nu, se fac lupte. Bine, a zis, fac si d-alea. Bine, zic, dar iti aduci maine echipament, un tenis, un sort, un tricou si te apuci. El zice: eu fac descult, bine ma, fa descult. Termina incalzirea si imi spune: auzi, dar eu nu ma pot lupta cu astia?. Zic: ba, cand iti vad scobitorile alea, cum sa te las sa te lupti? Pai ii bat pe toti zice. Bine, hai sa ii vedem. Domne, i-a luat si i-a trantit, l-a trantit pe unul care se batea de doi ani de zile.", povesteste antrenorul sau.
 
Reporter: Ai multa energie, pentru cate kilograme?
Raul Zarzu: 27...29. Am slabit acum
Reporter: Ai facut cura de slabire?
Raul: Da, sa fac aici. La 29 n-am avut categorie.
 
Mama lui nu l-a vazut la niciun concurs. Distantele sunt mari si nu are bani pentru asta. Tatal e cel mai mare fan al sau. Cand era copil era boxer, dar parintii nu-l lasau sa faca sport.


 
"Chiar il indruma, il lasa sa faca, ca el stie ce-a pierdut", spune mama lui.
 
Inaintea unui campionat national, Raul a facut varicela. Organizatorii nu i-au dat voie sa participe. El s-a incapatant si a iesit campion.
 
"A a zis ca tre sa stau acasa sa ma fac bine. Eu am zis ca vreau sa vin aici la concurs, acasa nu-mi place sa stau.", spune Raul.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

#Raul Zarzu

#Eroi.ro

2 comentarii
  • 1 2016
    zi-i vasile zi-i Cum pot intra in legatura cu acest copil?, ma puteti contacta si pe tel. 0232705000, 0786456060, vreau sa-i dau un pachet cu echipament pentru lupte, am avut un frate, Ciriteanu Costica, care, a fost luptator,dupa decesul sau am gasit prin casa tot felul de echipament specific, ce i-ar prinde bine unui copil talentat, dar fara resurse....
  • 30 ianuarie 2016
    Sabin Esti tare copile,mult succes in continuare,o sa mai auzim de tine,cu siguranță, nu te lăsa !...
Proteste în toată ţara. La Cluj au ieşit mai mulţi oameni în stradă decât în Capitală
BRAT